День Казки

Гарною традицією у пришкільному таборі відпочинку «Капітошка» стало щорічне проведення Дня казки. Згідно складеного плану роботи третій день табірної зміни, 05.06. пройшов під назвою «День казки».

/Files/images/lager/CIMG0534.JPG

Цікаву ранкову зарядку щоранку проводить керівник з фізичного виховання Охват О.В. Ранкова зарядка дає дітям заряд бадьорості та енергії на цілий день.

На лінійці начальник табору Спичка Н.В. ознайомила з путівкою дня в таборі. Вихователі в загонах повторили з дітьми правила поведінки в таборі та правила безпечного дозвілля та відпочинку.

Кухарі шкільної їдальні щоразу готують смачні сніданки та обіди, які «заряджають» вихованців енергією на цілий день.

Щодня в кожному загоні проводяться організаційні збори з наступним планом: повторення девізу, розучування загальнотабірного девізу, пісні та промовки. Після вирішення організаційних справ було проведено шоу-програму «Калейдоскоп казкових героїв», який підготувала і проводила Новохатько Олена Іванівна. Захід розпочався візитом улюблених казкових героїв, які принесли в’язку загадок, цікавих запитань. Блискуче, неперевершено, фантастично показали свої вміння всі загони. До заходу кожен загін готувався заздалегідь: підбиралися казки для інсценізації на новий лад, готувалися костюми, проводилися репетиції. Музичний керівник Трипадуш Микола Миколайович підібрав під кожну казку музичне оформлення. Кожен загін підготував інсценізацію улюбленої української казки. Кожен учасник бездоганно знав свою роль, демонструючи таланти.
Завершилося свято переглядом мультиплікаційного фільму "Пригоди Пінокіо". Розвеселили табір і додали хорошого настрою дітям на весь день.

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.